Antrenament Pilates în Confortul Casei Tale!

Noul stil de viață, care a continuat și după pandemie, ne-a limitat activitatea fizică și ne-a afectat starea fizică, dar și mentală. Sedentarismul devine încet-încet unul dintre factorii ascunși, cauzatori și generatori de disfuncții fizice, boli și afecțiuni.

În prezent, locuința noastră nu mai servește doar ca adăpost, ci și ca spațiu de lucru și antrenament pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, pentru pasionații de antrenament Pilates, se ivesc provocări diverse, mai ales de natura logistică, sau limitările de spațiu și depozitare, dat fiind că echipamentele de Pilates sunt adesea voluminoase.

Aparatepilates.ro prezintă noua serie de echipamente Home Pilates. Inovatorul Pilates Reformer pliabil nu doar că oferă un antrenament Pilates complet, dar și la prețuri accesibile, economisind, în același timp, spațiu în locuința ta. Echipamentele Home Pilates se dovedesc a fi o soluție excelentă pentru cei cu un program încărcat, oferind posibilitatea de a face exerciții oricând, fără presiunea timpului cu deplasarea la studio.

Totuși, înainte de a începe exercițiile cu echipament Pilates în confortul casei tale, este indicat să participați la cursuri sau clase de Pilates sub îndrumarea unui instructor pentru a te familiariza cu tehnicile specifice. Noua colecție Home Reformer de la Aparatepilates.ro se ridică la standardele echipamentelor profesionale în care instructorii de Pilates au încredere, transformând spațiul personal al fiecăruia într-un Mini Studio de Pilates.

În curând vom lansa și ANTRENAMENTE ÎNREGISTRATE, astfel încât să vă puteți antrena în siguranță, cu un repertoriu variat de exerciții, pentru întregul corp!

Echipament recomandat pentru uz casnic

Pilates Folding Reformer

Pilates Folding Reformer este un pat de Pilates pliabil metalic pentru uz casnic, se poate regla in cateva secunde si se depoziteaza usor, facandu-l solutia ideala pentru exercitii intr-un spatiu restrans.

Wooden Pilates Reformer

Wooden Folding Reformer este un pat pliabil din lemn pentru Pilates pentru uz casnic, se ajusteaza in cateva secunde si se depoziteaza cu usurinta facandu-l solutia ideala pentru economisirea spatiului.

Spine Corrector

Spine Corrector este un mic aparat Pilates. Îmbunătățește rigiditatea și restabilește curbura naturală a coloanei vertebrale.

Domo reformer

By using our Pilates reformer for home use, you can enjoy a variety of exercises designed to improve your flexibility, strength and posture.